Despre noi | Liferelax Wellness Concept

"Proiecte si solutii SPA pentru voi!"

Despre companie

Life Relax este o societate tanara, dar avand o experienta semnificativa in spate, va poate aduce in case adevarate centre de sanatate (wellness). Firma noastra acorda o atentie deosebita calitatii materialelor si profesionalismului in proiectare.

Image descriere

Life Relax va ofera totul de la proiectarea la realizarea unei game variate de produse SPA la cheie, montaj de echipamente SPA, reconditionari, intretinere si service pentru centrele SPA, cazi cu hidromasaj, piscine.

Va punem la dispozitie proiectarea unei game foarte variate de produse necesare intr-un centru SPA: cazi hidromasaj, piscine cu hidromasaj, saune, biosaune, bai romane, bai turcesti, dusuri melc, parcursuri scotiene, parcursuri knippe, dusuri emotionale, cascada gheata, meloterapie, cromoterapie">

Misiune

Image descriere

Fiecare ambient, pentru un centru SPA, proiectat de Life Relax este unic, studiat in detaliu pentru a se adapta perfect in spatiul disponibil, respectant cerintele clientilor. Solutia de proiectare a centrelor SPA propusa de noi este una completa si cuprinde consultanta tehnica, proiectare, import de produse, livrare, montaj, punere in functiune, garantie si postgarantie.

Parteneri

Partenerii nostri sunt firme cu traditie in domeniu, oferind garantia calitatii pentru cazi cu hidromasaj, piscine, saune, bai de aburi si spa. Alaturi de ei oferim clientilor nostri consultanta, proiectare si executie a centrelor SPA conform standardelor europene actuale.